Kraamzorg Saskia Zorgt

Kraamzorg aangepast aan de zorgbehoefte van het moment! 

Draagdoekconsulent

Als je eenmaal gelezen hebt wat de voordelen van dragen zijn, wil je natuurlijk graag zelf zo snel mogelijk gaan dragen. Maar welke methode is dan eigenlijk voor jou geschikt? En hoe moet dat eigenlijk zo’n doek knopen? Je hebt wel een filmpje op YouTube gezien, maar daarmee lukt het toch net niet helemaal. En er zijn zoveel verschillende draagzakken te koop, welke zit lekker en kun je het beste kopen?

Een draagdoekconsulent helpt je bij al deze vragen en meer. De consulent kijkt met jou welke manier van dragen het beste bij jou, je kindje(s) en je partner past. Als je het liefst met een doek wilt dragen, leert ze jou hoe je de doek goed en veilig knoopt. Wil je liever een draagzak, dan gaat ze samen met jouw op zoek naar iets wat bij jullie past. Wil je eens proberen hoe een ringsling draagt? Ook dat kan bij een draagdoekconsulent.

Tijdens de kraamtijd kunnen we samen bekijken wat je fijn vind. Ik heb zelf een ringsling, een geweven draagdoek, een stretch draagdoek, een mei-tai (half voorgevormd) en een full-buckle draagzak.

E-mailen
Bellen
Map
Info